Τι είναι τα ενεγειακά προιόντα?

Τι είναι τα τσάκρα και ποια είναι η λειτουργία τους;

Η Δέσποινα Χαβατζοπούλου εξηγεί πως θα τα ανακαλύψουμε


Τα τελευταία χρόνια, πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τις θεραπείες που προσφέρει η ανατολίτικη ιατρική. Οι ανατολίτικες θεωρίες επικεντρώνονται στην επίτευξη σωματικής, πνευματικής και ενεργητικής ισορροπίας ως το κύριο δρόμο για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων υγείας.

Είτε από περιέργεια είτε από την επιθυμία να βρεθεί μια λύση για τον πόνο που η παραδοσιακή ιατρική δεν μπόρεσε να θεραπεύσει, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να δοκιμάσουν αυτή την εναλλακτική λύση.

Έτσι, πολλοί άνθρωποι έχουν επίσης ανακαλύψει λέξεις όπως είναι η “ενέργεια” και τα “τσάκρα”.

Όπως  αναφέρει η Δέσποινα Χαβατζοπούλου

«Ασχολούμαι από τα παιδικά μου χρόνια με την ζωγραφική το οποίο είναι ένα  μέσο έκφρασης, και για μένα προσωπικά ένα μέσο ψυχικής υγείας και πνευματικότητας. Γι αυτό και προχώρισα σε μια τεχνική που λέγεται ενεργειακή ζωγραφική και κατ επέκταση με τα χρόνια μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να εμβαθύνω περισσότερο και να ασχοληθώ με το κομμάτι της ενέργειας, την πνευματικότητα, την ψυχική και φυσική υγεία.

Ετσι δημιούργιασα αυτά τα ενεγειακά προιόντα που εξισορροπούν το σώμα και συγκεκριμένα τα 7 ενεργειακά τσάκρας. Τσάκρας σημαίνει τροχός. Οι ρίζες του είνα απο τους αρχαιοτάτους χρόνους και υπάρχει μία αναφορά του Πλάτωνα το 427-347 πχ. στον Τιμαίο για τα τσάκρα και την σύνδεση που έχουν μεταξύ τους η ψυχή με το πνεύμα και το σώμα. Δημιουργώ μίγμα απο αίθερια έλαια που συντονίζει και τα 7 τσάκρας.
 
Εκτός από την προστασία του συνόλου της ύπαρξης, ασχολούμε και με την προστασία του χώρου. Ενας ήρεμος και ενεργειακά  προστατευμένος χώρος, δημιουργεί πάντα μια ευχάριστη διάθεση και είναι απαραίτητη προυπόθεση για την ευεξία, χαρά και ευτυχία του ανθρώπου. Ετσι δημιουργώ ενεργειακά κλειδιά προστασίας με ημιπολίτιμους λίθους για το κάθε άτομο ξεχωριστά και σπρέι ενεργειακού καθαρισμού χώρου. Ολα το προιόντα δημιουργούνται σε ένα πολύ εναρμονισμένο καθαρό περιβάλον με πολύ αγάπη και θετική σκέψη»